We zijn gehackt

Onze website was jammer genoeg gehackt, er is gelukkig geen gevoelige informatie gelekt maar we zijn wel alles verloren van bestellingen en gegevens, heeft u nog een bestelling lopen aarzel niet om contact met ons op te nemen, we gaan er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te leveren en indien u wenst te annuleren deze terug te betalen

Ondertussen zijn we druk bezig om alles weer online te krijgen!

alvast onze excuses voor het ongemak

Contacteren kan via chat rechts onderaan of via email: info@glasgravure.be

3 thoughts on “We zijn gehackt

  1. Avatar
    Games online says:

    Beyonce, who headlined Glastonbury on Sunday evening, was spoken about on social bookmarking network internet pages far more compared with various other musician at the festival this particular year, according to Brandwatch Ketti Ellsworth Hebner

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.